Henkilön rekisteröityminen epäonnistuu - 'Nimi on jo käytössä'

' Nimi on jo käytössä' kertoo yleensä siitä, että kyseinen henkilö on jo rekisteröity seuran myClub-järjestelmään ja yrität tehdä duplikaattia henkilöstä. myClub ei huoli saman seuran sisälle kahta täsmälleen saman nimistä henkilöä. Jäsenen käyttö- ja laskutushistoria keskittyy yhdelle myClub-käyttäjätilille koko jäsenhallinnan elinkaaren ajan. 

Mahdolliset duplikaattijäsenet aiheuttavat epäselvyyksiä tilastoinnissa, viestinnässä, laskutuksessa, käyttöoikeuksien hallinnassa ja jäsentietojen poistamisessa järjestelmästä henkilötietojen käsittelyn elinkaaren loppuessa.

Kun saat ' Nimi on jo käytössä'-virheilmoitus etkä voi tallettaa henkilöä rekisteriin, tarkista ensin onko sinulla tai lapsellasi myClub-käyttäjätili seurassa. Tämän voit tarkistaa siten, että yrität alustaa itsellesi uuden salasanan 'Salasana tai käyttäjätunnus unohtunut?'-toiminnolla.  

Vasta kun olet varma, että sinulla ei ole vielä seuraan myClub-käyttäjätiliä ja saat ' Nimi on jo käytössä'-virheilmoituksen, voi olla että seurassa on poikkeuksellisesti kaksi saman nimistä henkilöä. Tässä tapauksessa voit lisätä 'Etunimi'-kenttään esimerkiksi etunimen lisäksi vielä toisen nimen. Vältä tekemästä 'duplikaatti'-jäsentilejä. Duplikaattitilit aiheuttava sinulle ja seuran toimihenkilöille turhaa lisävaivaa selvittäessä epäselvyyksiä harrastajan laskutuksen, viestinnän, käyttöoikeuksien kanssa.

Epäselvissä tapauksissa voit aina olla yhteydessä seurasi toimihenkilöön.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä