Verkkomaksut-lisäpalvelu

Verkkomaksut-lisäpalvelun avulla myClub-jäsenpalvelusi käyttäjät voivat maksaa myClubilla tehdyt laskut helposti verkkomaksuna. Verkkomaksut-lisäpalvelu nopeuttaa merkittävästi maksukiertoa, seurasi saa rahat heti ja maksutavat tuovat joustavuutta jäsenille. Jäsen voi maksaa laskun kertasuorituksena tai osamaksulla. Tieto onnistuneista maksusuorituksista päivittyy automaattisesti myClub-jäsenpalveluun. Verkkomaksut voidaan liittää tapahtumailmoittautumisten yhteyteen, normaaleihin laskuihin ja verkkokauppalaskuihin.

Käytössä ovat kaikki Paytrailin (ent. Suomen verkkomaksut) tarjoamat maksutavat kuten esimerkiksi suomalaisten pankkien tilisiirrot ja luottokunnan luottokortit.

Verkkomaksuoperaattori

Verkkomaksut-lisäpalvelun käyttöönotto edellyttää sopimusta Paytrailin kanssa, jolta saatavat tunnukset asetetaan myClubiin. Paytrail tarjoaa markkinoiden kattavimman verkkomaksupalvelun. myClub-laskutus integroituu saumattomasti verkkomaksuoperaattori Paytrailin järjestelmään. Voit tehdä Paytrail-tilauksen suoraan myClubista.

Verkkomaksujen kustannukset seuralle

  • Verkkomaksut-lisäpalvelun aloitusmaksu myClubissa on 49€ (sis. 0% alv.). Tämän lisäksi jokaisesta myClubin kautta maksetusta verkkomaksusta veloitetaan 0.50 € (sis. 0% alv.)
  • Paytrail Oy veloittaa tarjoamastaan operaattoripalvelustaan erikseen oman hinnastonsa mukaisesti.

Verkkomaksujen käyttöönottaminen on helppoa!

  • Aktivoi Verkkomaksu-lisäpalvelu myClubiin "Asetukset > Lisäpalvelut" -sivulta klikkaamalla "Osta nyt"-painiketta
  • Mikäli sinulla ei ole vielä sopimusta Paytrailin kanssa, voit tehdä Paytrail palvelutilauksen suoraan myClubista. Paytrail ottaa yhteyttä sinuun ja saat tarvittavat tunnukset, kun sopimus astuu voimaan.
  • Mikäli sinulla on jo Paytrail sopimus, voit syöttää Paytrail tunnuksesi suoraan myClubiin ja verkkomaksut ovat heti käytettävissä
Kuva 1. Kun sinulla on kauppiastunnus ja -varmenne tiedossa, klikkaa "Aseta tunnukset"-painiketta
Kuva 2. Syötä lomakkeen kenttiin Kauppiastunnus (Merchant) ja Kauppiasvarmenne (Merchant secret) ja klikkaa OK-painiketta
myClub- ja Paytrail-järjestelmä toimivat yhdessä kun tallennatte Paytrailta saamanne kauppiastunnuksen (merchant) ja -varmenteen (Merchant secret) myClubin verkkomaksut-lisäpalvelun asetuksiin.
Asetusten tallennuksen jälkeen jäsenet näkevät 'Maksa'-linkin 'Omat laskut'-sivun avoimilla laskuilla. Verkkomaksulinkki tulee näkyviin myös PDF-muotoisiin laskuihin ja sähköpostitse lähetettyihin laskuihin.
Maksaminen Paytrail-järjestelmän kautta on mahdollista jos laskun summa on vähintään 5 €.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä