Perheenjäsenen myClub-tilin liittäminen omaan myClub-tiliin

Saman seuran myClub-järjestelmän sisällä voidaan yhteen jäsentiliin linkittää useampi myClub-jäsentili ja hallinnoida kaikkia jäsentilejä helposti vaihtamalla ylävalikosta vain henkilö ketä hallinnoidaan. myClub-tilin linkittäminen on hyödyllistä kun seurassa on perheestä useampi lapsi. Näin huoltajan ei tarvitse jokaisen lapsen osalta kirjautua erikseen sisään ja ulos, kun ilmoittaudutaan esimerkiksi tapahtumiin.

Perheenjäsenten tilien liittäminen omaan myClub-tiliin tapahtuu seuraavasti

  1. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi
  2. Valitse sivu 'Omat tiedot > Yhdistä tilejä'
  3. Klikkaa 'lisää perheenjäsen'-linkkiä
  4. Kirjoita liitettävän perheenjäsenen käyttäjätunnus ja salasana ja paina "Lisää"-nappia.

Perheenjäsen on nyt liitetty tiliin. Voit vaihtaa eri tilien välillä valitsemalla valikon oikeasta yläkulmasta käytettävä tili.

Et voi muuttaa linkitetyn myClub-tilin 1. sähköpostiosoitetta. 1. sähköpostiosoitetta käytetään salasanan uudelleen alustustoiminnossa ja salasanan vaihto on sallittua vain varsinaisella käyttäjätilillä. 

Huom! Jos olet laajemmat käyttöoikeudet omaava toimihenkilö ja aktivoit lapsesi linkitetyn käyttäjätilin, poistuvat laajemmat käyttöoikeutesi etkä pääse toimihenkilökäyttöliittymään. Laajemmat käyttöoikeudet palaavat taas kun aktivoit oman toimihenkilökäyttäjätilisi päälle.

myClub-käyttäjätilejä ei voi linkittää eri seurojen myClub-järjestelmien välillä. Jokaisen eri seuran myClub-järjestelmissä tulee olla oma myClub-jäsentili.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä