Kirjanpito-lisäpalvelu

Kirjanpito-lisäpalvelun avulla urheiluseura saa automaattisesti muodostettua ja toimitettua kirjanpitoaineiston myyntilaskujen ja avoimien laskujen (myyntisaamiset) osalta koontina kirjanpitotoimistolle. Laskutustiedot saadaan seura, joukkue tai ryhmäkohtaisesti sekä kirjanpidon tilikartan mukaisesti suoraan kirjanpitoon.

Kirjanpito -lisäpalvelu varmentaa laskujen muuttumattomuuden laskun julkaisun jälkeen. Näin raportit ovat luotettavia, täsmällisiä ja yhteneviä kirjanpitoaineiston kanssa. Kukaan toimihenkilöistä ei voi mennä takautuvasti muuttamaan laskuja. Kirjanpito -lisäpalvelu mahdollistaa myös hyvityslaskujen teon ja laskujen luottotappiomerkinnät.

Hyödyt

 • Vähentää rahastonhoitajien ja kirjanpitäjien työmäärää
 • Tuo ryhtiä ja yhdenmukaisuutta urheiluseuran taloudenhallintaan
 • Hyvityslaskut ja luottotapiomerkinnät käytettävissä
 • Mahdollistaa Saatatavien hallinta -lisäpalvelun käytön
 • Alentaa kirjanpito- ja tilitoimistokuluja

Kirjanpito-lisäpalvelua tukee sekä maksuperusteista kirjanpitoa (yhdistykset) että suoriteperusteista kirjanpitoa (yritykset)


Lisäpalvelun käyttöönotto

 1. Aktivoi Kirjanpito-lisäpalvelu myClubiin ’Asetukset > Lisäpalvelut’-sivulta klikkaamalla ’Osta nyt’-painiketta
 2. Valitse kirjanpitotyyppi: Suoriteperusteinen kirjanpito (Yritykset) tai Maksuperusteinen kirjanpito (Urheiluseurat ja yhdistykset)
 3. Aseta Oletus debet-tili (oletus: 1700)
 4. Aseta Oletus credit-tili (oletus: 3000)
 5. Aseta Luottotappio kirjanpitotilinumero kodassa 'Luottotappiotili' (oletus: 8700)
 6. Aseta 'Kirjanpitoaineiston luontipäivä' (oletus kuukauden 5. päivä)
 7. Palvelu on nyt toiminnassa.

HUOM! Muista tarkistaa ‘Asetukset > Laskutus > Laskutuskategoriat’ -sivulta, että kaikkiin laskutuskategorioihin on lisätty kirjanpidossa käyttämänne kirjanpitotilinumerot

HUOM! Muista tarkistaa ‘Asetukset > Laskutus > Pankkitilit’ -sivulta, että kaikkiin pankkitileihin on lisätty kirjanpidossa käytetty kirjanpitotilinumerot

Muodostettu aineistokoonti on nähtävissä myyntilaskujen osalta myClubissa ’ Laskutus > Kirjanpito’ -sivulla


Kirjanpitoaineiston vienti kirjanpito-ohjelmaan

Halutessasi voit viedä kirjapitoaineiston Excel-tiedostoon ja ladata se haluamaasi kirjanpito-ohjelmaan ( Netvisor, Procountor jne.)

 1. Mene 'Laskutus > Kirjanpitoaineisto' -sivulle
 2. Valise haluttu aineisto ja klikkaa 'Lataa tiedostoon'-painiketta


Procountor - Ystävällinen taloushallinnon ohjelmisto

myClub kirjanpito -lisäpalvelu integroituu saumattomasti Procountor taloushallinnon ohjelmistoon. Kirjanpitoaineisto toimitetaan automaattisesti kuukausittain suorite- tai maksuperusteisesti koontina tilitoimiston ja/tai urheiluseuran Procountor ohjelmaan.

Procountor on suomen suosituin ja urheiluseuroille parhaiten soveltuva taloushallinnon ohjelmisto urheiluseuran ja tilitoimiston yhteiskäyttöön. Tutustu Procountor taloushallinnon ohjelmistoon osoitteessa https://www.procountor.com

myClubin liittäminen Procountor ohjelmistoon on helppoa!

 1. Kirjaudu Procountor ohjelmistoon
 2. Lisää ‘my.club’-käyttäjä ja anna oikeudet
  1. Mene näkymään 'Hallinta > Käyttäjät ja käyttöoikeudet' ja valitse “Lisää olemassa oleva käyttäjä” tunnuksella “my.club
  2. Anna käyttäjälle seuraavat oikeudet:
   • Yrityksen perustiedot: Katseluoikeudet
   • Kirjanpidon perustiedot: Katseluoikeudet (tilikartta, dimensiot)
   • Uusi muistiotosite: Kaikki oikeudet (muistiotositteiden luonti)
   • Hae laskut: Katseluoikeudet (muistiotositteiden haku)
  3. Varmista näkymästä  'Asetukset -> Kirjanpidon tiedot -> ALV-oletukset', että kotimaan ALV-status (tunniste vat_1) on käytössä, ja että myClubissa käyttämänne alv% on ruksittu aktiivisiksi. 
 3. Kirjaudu sisään myClubiin
 4. Mene sivulle 'Asetukset > Lisäpalvelut > Kirjanpito' ja Klikkaa ’Liitä Procountoriin’-painiketta
 5. myClub tuki linkittää tilisi Procountoriin ja saat ilmoituksen kun yhteys on valmis. (yleisesti tämä kestää muutaman työpäivän)

Jotta aineiston siirto onnistuu myClubista Procountoriin

 • Varmista että kaikki laskutuskategorioissa käytetyt kirjanpitotilit löytyvät myös Procountorissa tilikartasta (Asetukset > Laskutus > Laskutuskategoriat)
 • Varmista että kaikki pankkitileissä käytetyt kirjanpitotilit löytyvät myös Procountorissa tilikartasta (Asetukset > Laskutus > Pankkitilit)

Kirjanpitoaineisto Procountorissa

Kirjanpitoaineisto viedään myClubista aina kuukauden 1. päivä koontina Procountoriin. Tuodut aineistot löydät Procountorista näkymästä 'Kirjanpito > Muistiotositteiden haku'.  Aineiston siirryttyä Procountoriin, vastaa kirjanpitäjä tämän jälkeen normaalin prosessin mukaisesti aineiston hyväksynnästä ja jatkokäsittelystä.

Automaattista siirtoa ei voida suorittaa jos myClubissa käytettyjä kirjanpitotilejä ei löydy Procountorin tilikartasta. Voit siirtää aineistot käsin myClubista avaamalla aineiston ja valitsemalla “Siirrä aineisto kirjanpito-ohjelmaan”

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä